ruutulippu

Tapiola

Ensimmäinen Guido´s pizzeria avattiin syksyllä 2019 Tapiolaan. Ravintolamme sijaitsee Heikinkujan parkkialueen tuntumassa, samassa kiinteistössä Postitoimiston kanssa. Sisäänkäynnin jaamme Subwayn kanssa. Tarjoilemme herkullista kiviuunissa valmistettua pizzaa, listalta löytyy myös viinejä sekä pienpanimoiden oluita. Terassikaudella palvelemme myös aurinkoisella terassilla. Tervetuloa herkuttelemaan!

Viesti tapiola

Grani

Kauniaisten Guido’s on suurempi kuin ensimmäinen pizzeriamme Tapiolassa, myös ruokalista on laajempi. Ruokalistalla on pizzojen ohella mm. myös lasagnea ja salaatteja. Viinilista on laaja, ja oluissa on pienten panimoiden tuotteita. Terassikaudella palvelemme ison terassin voimin Thurmannin aukiolla. Iltaisn tarjoamme ihania italialaisia viinejä ja antipastoja, pe ja la iltaisin klo 23:00 asti. Tervetuloa herkuttelemaan.

Viesti Grani

Savio

Napolilaisessa kiviuunissa paistettu pizza on saapunut Savioon! 5 tähden parhaat raaka-aineet tulevat pizzan synnyinseuduilta Italiasta ja luovat ainutlaatuisen maun. Guido's Savio tarjoaa parhaimmat pizzat herkullisella Brooklyn -twistillä.

Viesti SAVIO

ruutulippu
ruutulippu

Valitse toimipaikka